zambet

Siguranta pacientului

Sterilizarea si igienziarea, aceste doua aspecte sunt cele mai importante intr-un cabinet dentar pentru ca au trimitere directa catre siguranta si sanatatea dumneavoastra ca pacient. In acest sens am luat toate masurile necesare pentru a atinge pragul cel mai inalt de igiena in cadrul cabinetului

Astfel, instrumentarul folosit este intai de toate presterilizat la rece. Aceasta presupune imersia instrumentarului intr-o baie cu dezinfectanti (solutii cu spectru larg de actiune, distrugand fungi, bacterii virusuri, virusul Hep B, C, HIV, TBC) spalare cu perii speciale, uscare si ambalare in pungi sigilate, de unica folosinta, prevazute cu markeri speciali care isi schimba culoare, verificand astfel sterilizarea. Sterilizarea propriu-zisa se face la autoclav , la temperaturi de peste 130 grade, modern si certificat conform normelor europene.

Suprafetele si piesele de lucru din cabinetele dentare sunt atent igienizate dupa fiecare pacient cu ajutorul substantelor bactericide, virulicide si fungicide care prezinta certificate de conformitate specifice normelor sanitare europene ( care distruge in maxim 60 de secunde bacteriile si virusurile inclusiv virusurile hepatitice B, C, adenovirusurile, HIV, bacilul.

Accesul pacientilor in cabinetul stomatologice se face cu protectie pentru incaltaminte, iar in timpul tratamentului dentar se folosesc o serie de echipamente de unica folosinta ce ajuta la controlarea mediului de lucru (protectie tetiera scaun, baveta pacienti, manusi, pahar, camp pentru

Pardoseala din cabinet este antibacteriana, specifica pentru unitati medicale si spitale, conform normelor U.E.

Dotari

Unit dentar, nou si modern cu o elevata flexibilitate, ce permite utilizarea optima a spatiului din cabinetul stomatologic, proiectat pentru maximul confort al pacientului. Prevazut cu turbine si micromotoare cu fibrii optica sau LED care ofera conditii de iluminare optime in zone de lucru.

Micromotor electric, piese de mana W&H. In timpul tratamentelor dentare pacientii interactioneaza nu numai cu medicul ci si cu tehnologia. Am ales pentru tine tehnologia germana de la W&H, recunoscuta prin precizia foarte ridicata de operare.

Air Flow, un sistem inovativ pentru indepartarea depunerilor de tartru si de placa bacteriana, pe care-l folosim pe parcursul procedurilor de detartraj, albire dentara, etc.

Micromotorul VDW Gold on apex locator incorporat este un micromotor electric care este folosit in endodontie la largirea canalelor radiculare ale dintilor. Este un aparat indispensabil in cabinetul stomatologic daca se doreste un tratament endodontic modern, eficient si calitativ.

Instrumentele rotative special folosite (acele din Ni-Ti) au un grad mai ridicat de flexibilitate comparativ cu cele din otel inox. Acest fapt permite abordarea canalelor extrem de curbe, respectarea formei conice naturale a canalelor si largirea si preparea optima a acestora in vederea spalaturilor si obturatiilor. Eficienta acestui sistem duce la un timp de lucru cu mult scurtat si la o practica moderna si precisea. Avand incorporat si apex locatorul care foloseste metoda digitala de determiners a luagimii canalelor radiculare permite medicului umplerea completa a canalului radicular, prevenind astfel riscul de aparitie a unei infectii ulterioare.

Diga este o metoda moderna ce permite izolarea dintelui aflat sub tratament. Astfel, locul unde se efectueaza lucrarea stomatologica nu va avea contact cu fluidele din cavitatea orala, fapt ce reprezinta o conditie de baza pentru un tratament dentar corect si de lunga durata. In plus veti fi protejat de eventualul gust neplacut al substantelor medicarnentoase folosite in timpul tratamentului.

zambet