Estetica Dentara

Ce sunt implanturile dentare si cum ma pot ajuta?
Implanturile dentare pot fi cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor. Acestea arata si se simt exact ca si dintii naturali. Din moment ce implanturile dentare se integreaza in structura osoasa proprie, pot preveni resorbtia osoasa si retragerea gingiei. Mai exact, un implant dentar este o radacina artificiala plasata in mandibula sau maxilar pentru a sustine o coroana sau o punte dentara.

Beneficii

  • Eficiente din punct de vedere al costurilor: deoarece numai un dinte este inlocuit in loc de 3 dinti (cum se intampla in cazul unei punti dentare), inlocuirea sa prin implant dentar poate intr-adevar sa coste mai putin.
  • Salveaza dinti: Implanturile dentare nu afecteaza calitatea dintilor existenti asa cum face o punte dentara, deoarece dintii vecini nu sunt stricati pentru a sustine implantul. Dintii proprii sunt lasati neatinsi, un beneficiu pe termen lung pentru sanatatea orala.
  • Comfort: Implanturile dentare va vor permite sa vorbiti si sa mancati confortabil si cu incredere. Spuneti la revedere protezelor dentare mobile care trebuie lipite pentru a sta corect.
  • Garantie: Rata de succes a implanturilor dentare este foarte mare. Ele sunt considerate o optiune excelenta pentru inlocuirea dintilor.

Chirurgie Orala

Operatiile dentare, sau operatiile la dinti, cum mai sunt numite, nu trebuie sa fie dureroase, nu trebuie sa fie o sursa de teama pentru dumneavoastra, ca si pacienti.

Cand spunem chirurgie orala sau chirurgie dentara ne gandim imediat la operatii dentare, la lucruri complexe, dureroase si riscante, cand de multe ori putem vorbi de simple detartraje subgingivale. Desigur, exista multe situatii cand trebuie sa apelam la specialistul chirurg, de la banale detrartraje la grefe complexe de os.